MONTANA ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2185 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Montana Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 9:41 Heerlijk weer, aardige bezorger.
29 nov 2022 om 11:08 Eten was wederom heerlijk, goed heet, een hele vriendelijke bezorger.. stipt optijd echt top!!
25 nov 2022 om 0:17 Top jongens eten was super lekker
20 nov 2022 om 20:13 We hebben heerlijk gegeten
7 nov 2022 om 0:46 Zoals altijd lekker en snel
6 nov 2022 om 9:56 Zeer slecht
5 nov 2022 om 13:26 Super snelle bezorging. Eten was lekker en nog goed warm.
23 okt 2022 om 1:01 Ik bestel regelmatig en het is altijd goed! Helaas dit keer was de shoarma aangebrand en erg droog... en is er niet gekeken naar mijn opmerkingen bij de bestellingen! Jammer
22 okt 2022 om 10:58 het duurde echt heel erg lang voor het eten er was, maar het eten was wel erg lekker
21 okt 2022 om 7:39 Bestel regelmatig lams shoarma kapsalon. Altijd héél erg lekker!
14 okt 2022 om 10:14 Super vriendelijke bezorger, Eten was weer top! Ik had wederom kapsalon lams shoarma speciaal en we hadden sweet chicken wings en broodje dūrüm alles loeiheet precies als verwacht, ik bestel mijn kapsalon enzo alleen nog hier. Aanrader
12 okt 2022 om 7:31 Ze moeten echt de bestelling beter lezen. Ik miste: 1 bakje groentesaus, 1 extra bakje knoflooksaus en 2 extra pitta’s. Slordig en daardoor duur.